درمانگر و راهنمای خانواده

مشاوره خانواده

درمانگر و راهنمای خانواده

درمانگر و راهنمای خانواده با روش های علوم شناختی و نوروفیدبک و بیوفیدبک

بایگانی
پیوندها

برنامه ریزی ناقص دارایی و وجود داشتن اسناد متضاد می تواند منجر به ایجاد اختلاف مابین یک همسر زنده و بچه هایی شود .

در نتیجه یک رابطه ازدواجی دیگری به دنیا آمده اند (بچه های همسر فوت شده که مربوط به رابطه های قبلی این همسر می باشند)، به خصوص در زمانیکه دارایی های قابل توجهی مورد اختلاف باشند.

معمولا این اختلافات از طریق وساطت یا از طریق دادرسی در دادگاه وصایا و ارث حل می شوند.

در صورتیکه بخواهید ازدواج دوم داشته باشید، باید وضعیت برنامه های مربوط به دارایی هایتان را مشخص کنید تا در صورت پیش آمدن یک حادثه ای برای شما، از بروز اختلاف مابین همسر زنده تان و بچه هایی که از رابطه ازدواجی قبلی تان دارید، پیشگیری کنید.

روش یک: استفاده از وساطت
با طرف مقابلتان صحبت کنید
با طرف مقابلتان صحبت کنید
۱٫ با طرف مقابلتان صحبت کنید.
به دلیل اینکه وساطت یک فرآیند اختیاری می باشد، بنابراین تمایل طرف مقابلتان برای حل اختلاف موجود از طریق وساطت اهمیت زیادی دارد.

در صورتیکه مزایای روش وساطت نسبت به روش دادرسی را به اطلاع طرف مقابلتان برسانید، احتمالا خواهید توانست او را به استفاده از این روش ترغیب کنید.

وساطت یک فرآیند مشارکتی می باشد که برای کمک به طرفین و به منظور دستیابی به یک راه حل قابل قبول دوجانبه در رابطه با اختلافشان  طراحی شده است.
در این روش حل اختلاف شما این اختیار را پیدا می کنید که در راه حل خودتان خلاقیت داشته باشید؛ برای مثال می توانید به یک توافقی دست پیدا کنید که دستیابی به چنین توافقی از طریق دادرسی های مرسوم غیرممکن می باشد.
یکی دیگر از مزایای مربوط به روش وساطت این است که کلیه بحث ها و مذاکرات صورت گرفته مابین طرفین به صورت خصوصی باقی خواهند ماند. نقطه مقابل، اختلافات مربوط به حصر وراثت که در دادگاه ها پیگیری می شوند، به اطلاع عموم خواهد رسید.
در صورتیکه شما نسبت به عمومی شدن اطلاعات خانوادگی مهم در دادگاه نگران باشید، در این صورت ترجیح خواهید داد که تا حد ممکن رازداری کنید و اختلاف خودتان را از طریق وساطت رفع نمایید.
همچنین وساطت بر روی تحکیم روابط خانوادگی تاکید دارد. در برخی موقعیت ها ممکن است هیچ رابطه ای مابین همسر زنده و بچه های مربوط به یک رابطه ازدواجی دیگر که ارث می برند، وجود نداشته باشد.
با این وجود، حتی در صورتیکه مابین طرفین هیچ اختلافی صورت نگیرد، ممکن است سایر اعضای خانواده با هم اختلاف پیدا کنند و بخواهند که این اختلاف را در محاکم حصر وراثت عمومی حل کنند.
یک سرویس وساطت را انتخاب کنید
یک سرویس وساطت را انتخاب کنید
۲٫ یک سرویس وساطت را انتخاب کنید.
یک سری سرویس های وساطتی در اکثر مناطق وجود دارند که شما می توانید از مابین آنها یک مورد را انتخاب کنید؛

شما می توانید به کارمندان دادگاه وصایا و ارث مراجعه کنید تا با سرویس های مورد تایید دادگاه و سرویس های توصیه شده برای حل اختلافات مربوط به حصر وراثت آشنا شوید.

معمولا این کارمندان یک لیست از وساطت کننده های خاص یا سرویس های وساطت خاص در اختیار دارند که شما می توانید از مابین آنها یک مورد را انتخاب کنید.
بر روی ارائه دهنده های وساطت در این لیست بیشتر توجه کنید، چرا که ممکن است برخی از آنها در حوزه مربوط به حصر وراثت تخصص داشته باشند. سرویس های وساطت مختلفی که در منطقه تان وجود دارند، ممکن است در حوزه های مختلف حقوق تخصص داشته باشند، ولی شما به یک وساطت کننده ای نیاز دارید که آگاهی مناسبی از مسائل مربوط به حصر وراثت داشته باشد.
بر اساس فرآیندهای مربوط به دادگاه وصایا و ارث که وصیت نامه شخص فوت شده در آن قرار دارد، می توانید یک وساطت کننده انتخاب کنید، یا اینکه یک نفر را به جای خودتان انتخاب کنید یا یک اخطاری به طرف مقابلتان بفرسیتد و دو یا سه گزینه را در اختیارش قرار دهید.

منبع: مشاور کو:مرکز مشاوره روانشناسی و مشاوره آنلاین-نحوه حل اختلافات پیش آمده مابین یک همسر زنده و بچه های به دنیا آمده در نتیجه رابطه ازدواجی قبلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی