راهنمای جامع نوجوانان برای افسردگی 2
در این مقاله در ادامه مقاله پیشین در مورد افسردگی نوجوانان به نام راهنمای جامع نوجوانان برای افسردگی ۱ نکات دیگری را در این ارتباط ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید.
توصیه ی شماره 1 غلبه بر افسردگی نوجوانان: با یک فرد بالغ که به او اعتماد دارید صحبت کنید.
افسردگی تقصیر شما نیست و شما هیچ کاری برای وقوع آن انجام نداده اید. با این حال، شما برخی از کنترل ها را برای داشتن احساس بهتر باید اعمال کنید. گام اول کمک گرفتن است.
صحبت با والدینتان در مورد افسردگی
ممکن است این گونه به نظر برسد که هیچ راهی نیست که والدین بتوانند کمک کنند به خصوص این که اگر آنها همیشه سر شما غر می زنند و یا در مورد رفتار شما عصبانی می شوند. حقیقت این است که از این که ببینند کودکشان آسیب می بیند، نفرت دارند. ممکن است والدین احساس ناامیدی کنند چرا که نمی فهمند چه اتفاقی برای شما در حل افتادن است و یا اینکه نمی دانند چگونه به شما کمک کنند.
برای مطالعه بیشتر:
عوارض مصرف داروی ضد افسردگی
اگر والدین شما به هر صورت بد اخلاق هستند و یا مشکلات خوشان را دارند که باعث می شود مراقبت از شما برایشان دشوار باشد، یک فرد بالغ دیگر پیدا کنید که به او اعتماد داشته باشید (مانند یکی از بستگان، معلم، مشاور و یا مربی). این فرد می تواند حتی به شما کمک کند تا به پدر و مارد خود نزدیک شوید و یا شما را به سمت حمایتی که نیاز دارید، هدایت کند.
اگر شما واقعا کسی را ندارید که بتوانید با او صحبت کنید، بسیاری از کمک های آنلاین، مراکز خدماتی و گروههای حمایتی هستند که می توانند کمک کنند.
مهم نیست راجع به چه چیزی، فقط با یک نفر صحبت کنید، به خصوص اگر افکاری در مورد آسیب رساندن به خود و یا دیگران به سراغتان می آید. کمک گرفتن شما شجاعانه ترین کاری است که شما می توانید انجام دهید و اولین گام برای این است که احساس بهتری داشته باشید.
اهمیت پذیرش و به اشتراک گذاری احساساتتان
صحبت در مورد احساساتتان -به خصوص زمانی که احساس افسردگی، نا امیدیف سرافکندگی و یا بی ارزش بودن می کنید- می تواند واقعا سخت باشد. مهم است به یاد داشته باشید که بسیاری از مردم با احساساتی مشابه اینها درست در همین زمان و یا اوقات دیگر دست و پنجه نرم می کنند. و اینها به این معنا نیست که شما ضعیف هستید، اساسا اشتباه کرده اید و یا فرد خوبی نیستید. پذیرش احساساتتان و صحبت در مورد انها با کسی که شما به او اعتماد دارید، به شما کمک می کند تا احساس تنهایی کمتری کنید.
مهم نیست که چه احساسی داشته باشید، مردم شما را دوست داشته و به شما اهمیت می دهند و اگر شما بتوانید شجاعت صحبت در مورد افسردگی خودتان را پیدا کنید، این مساله می تواند حل شود و حل هم خواهد شد. برخی از مردم فکر می کنند که صحبت در مورد احساسات غم و ناراحتی، حالشان را بدتر می کند اما برعکس این همیشه صادق بوده است. به اشتراک گذاری نگرانی هایتان با فردی که به شما گوش کرده و اهمیت می دهد، کمک کننده خواهد بود. اصلا نیازی نیست فردی که با او صحبت می کنید قادر به درست کردن حل شما باشد، بلکه فقط نیاز است تا شنونده های خوبی باشند.
توصیه شماره 2: سعی کنید خودتان را منزوی نکنید- این باعث بدتر شدن افسردگی می شود.
زمانی که شما افسرده هستید ممکن است احساس کنید که دوست ندارید کسی را ببینید و یا هیچ کاری انجام دهید. خارج شدن از تخت خواب در صبح می تواند مشکل باشد، اما منزوی کردن خودتان فقط افسردگی را بدتر می کند. سعی کنید اجتماعی باقی بمانید حتی اگر این اخرین کاری باشد که دلتان می خواهد انجام دهید. هنگامی که به جهان بیرون پا می گذارید ممکن است احساس بهتری داشته باشید.
– زمانی را برای رابطه ی رو در رو با دوستانی که با آنها احساس بهتری دارید، صرف کنید. به خصوص با کسانی که فعال هستند، سرزنده هستند و درک می کنند. از وقت گذراندن با کسانی که سوء مصرف مواد مخدر و یا الکل دارند، شما را به مشکل و دردسر می اندازند و یا کسانی که باعث می شوند احساس عدم امنیت کنید، پرهیز کنید.
– زمان گشت و گذارهای آنلاین را کم کنید. به این فکر کنید که بعد از گذراندن ساعت های متوالی برای بازی های ویدئویی و یا چک کردن رسانه های جمعی چه احساسی به شما می دهد. خیلی احساس خوبی نیست نه؟ صرف زمان زیاد آنلاین برای سلامت ذهن خوب نیست. حتی اگر با دوستانتان تعامل می کنید، این جایگزین مناسبی برای ارتباط رو در رو با فرد نیست. پس بنابراین، در مورد زمان آنلاین بودنتان هوشیار باشید. آنلاین بودن زمان و مکان خودش را دارد- فقط اجازه ندهید کل زمان زندگی شما را بگیرد.
– در فعالیت هایی که از آن لذت می برید (یا عادت به انجام آن دارید) درگیر شوید. درگیر شدن در فعالیت های فوق درسی ممکن است آخرین چیزی باشد که حس می کنید دوست دارید زمانی که افسرده هستید، انجام دهید اما اگر این فعالیت ها را انجام دهید، قطعا احساس بهتری خواهید داشت. چیزی را انتخاب کنید که در گذشته از انجام آن لذت میبرید، خواه این یک ورزش باشد، یا یک کار هنری، رقص و یا یک مجتمع فرهنگی بعد از مدرسه باشد. ممکن است در شروع کار انگیزه خاصی نداشته باشید، اما به محضی که شروع به مشارکت مجدد کنید، مود شما و لذت برذدن از زندگی مجددا ارتقا خواهد یافت.
– داوطلب شوید. انجام دادن کارهایی برای دیگران یک ضدافسردگی و تقویت کننده ی شادی قوی است. داوطلب شدن به هر دلیلی به شما کمک می کند تا حس ارتباط با دیگران و جهان کنید و اینکه بدانید در حال تغییر هستید رضایت بخش است.